Сторінка 3 – Відгуки - Force Factor, чорна мака, 60 капсул - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 24.10.2022
197
0
6
369
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Замовила для чоловіка саме цю чорну маку. Якщо ви подумали те, що ви подумали, то ви подумали неправильно )) Чорна мака (як і всі види маки) має значно ширший спектр застосування, аніж збільшення сексуального потягу (хоча й ця її особливість також дуже-дуже корисна )) ). Саме чорна Мака вважається рідкісною і дуже цінувалася з давніх часів, оскільки вона сприяє відновленню і підтримці чоловічої сили. На сьогоднішній день вплив на потенцію даного препарату до кінця не доведено. Проте, Мака Перуанська Чорна рекомендується для підвищення сексуального потягу, для поліпшення чоловічої фертильності, у разі погіршення пам'яті. Виробник заявляє, що препарат допомагає поліпшити концентрацію уваги і позитивно впливає на пам'ять людини. Порошок також сприяє підвищенню витривалості. Оскільки мій коханий чоловік багато тренується, я чарую з травичками, щоб його підтримати. Можу сказати, що засіб дуже ефективний. Раджу.

Maria
Золото
Опубліковано 13.10.2022
691
0
37
3 997
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Опубліковано 23.02.2023
48
0
2
30
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Порошок кореня маки насичен поживними речовинами і є джерелом важливих вітамінів і мінералів. Корінь маки - хороше джерело вуглеводів, з низьким вмістом жиру та містить досить велику кількість клітковини. Він також містить багато необхідних вітамінів і мінералів, таких як вітамін С, мідь та залізо. Крім того, він містить різні рослинні сполуки, включаючи глюкозинолати та поліфеноли. Мака допоможе збільшити лібідо у чоловіків і жінок. Мака може допомогти полегшити симптоми менопаузи, включаючи припливи і порушення сну вночі. Мака може покращити ваше психічне самопочуття та настрій, зменшивши депресію та тривогу, особливо у жінок у менопаузі. При нанесенні на шкіру екстракт маки може захистити її від ультрафіолетових променів сонця. Деякі дані свідчать про те, що мака, зокрема чорний сорт, може покращити навчання та пам’ять. Мака вважається безпечною для більшості людей. Однак, якщо у вас проблеми зі щитовидною залозою, ви вагітні або годуєте грудьми, вам слід бути обережними та поговорити з лікарем, перш ніж приймати маку.

Опубліковано 14.03.2024
156
0
0
5
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Опубліковано 25.02.2024
59
0
3
1
iHerbCustomer
Срібло
Опубліковано 13.01.2024
197
0
0
19